Tukker had an accident

Geplaatst op

Monday 16 january 2023 – Enschede

Last week our Tukker escaped from the house to go on a little adventure. Unfortunately, while crossing the street, he collided with a car. He broke his left front paw as a result. Tukker underwent surgery immediately the next day and is doing well under the circumstances. His recovery will take about 10 weeks and then he will be able to play and run around again.

Luckily no one else was injured in the accident. We have recovered from the shock and are very happy that we still have our beloved Tukker with us. Tukker will be extra spoiled with lots of cuddles, kisses and of course cookies!


Afgelopen week is onze Tukker ontsnapt uit huis om op snuffelavontuur te gaan. Helaas is hij bij het oversteken van de straat in botsing gekomen met een auto en daardoor heeft hij zijn linker voorpoot gebroken. Tukker is de volgende dag meteen geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed. Zijn herstel duurt ongeveer 10 weken en daarna kan hij weer lekker spelen en rondrennen.

Bij het ongeluk is er verder gelukkig niemand gewond geraakt. Wij zijn inmiddels van de schrik bijgekomen en ontzettend blij dat we onze geliefde Tukker nog bij ons hebben. Tukker wordt de komende weken extra verwend met veel knuffels, kusjes en natuurlijk koekjes!