Happy holidays!

Geplaatst op

24 december 2022 – Haaksbergen

We wish you happy holidays and a prosperous 2023.

The year 2022 is a year of sadness for us because we lost our beloved Misthy at a way too young age. Yet, 2022 was also a year of happiness because Mellow came into our lives. We hope to enjoy her for a long time to come.

Despite the loss of our beloved Misthy, we are grateful for the past year. Misthy learned us so much and we shared a lot of lucky moments with her. We cherish these moments and they stay with us forever in our minds. We look forward to making more of these wonderful moments with our Mellow in 2023!

Warm greetings,
Fred & Rita


Wij wensen je fijne feestdagen en een voorspoedig 2023.

Het jaar 2022 is voor ons een jaar van verdriet omdat wij onze geliefde Misthy op een veel te jonge leeftijd zijn verloren. Toch is 2022 ook een jaar van geluk, want Mellow kwam in ons leven. Wij hopen nog lang van haar te mogen genieten.

Ondanks het verlies van onze geliefde Misthy zijn wij dankbaar voor het afgelopen jaar. Misthy heeft ons veel geleerd en wij hebben veel geluk met haar gedeeld. Deze momenten koesteren wij en deze blijven in onze gedachten. Wij kijken uit naar meer van dit soort mooie momenten met onze Mellow in 2023!

Warme groet,
Fred & Rita