James in Haaksbergen!

Geplaatst op

21 january 2023 – Haaksbergen

Last Saturday, James (All The Right Moves of Mistic Grace) and his caretakers came to visit us in Haaksbergen. We had a lot of fun! He played with Mellow (Glamour Grace Atagora) all afternoon. Unfortunately, Tukker (As Good As It Gets of Mistic Grace) could not attend because he broke his leg and has to rest. But how similar James and Tukker are to each other and to their mother Misthy († Broadway Dancer of the Grey Noble). We are proud!


Afgelopen zaterdag kwam James (All The Right Moves of Mistic Grace) samen met zijn verzorgers bij ons op bezoek in Haaksbergen. Het was super gezellig! Hij heeft de hele middag met Mellow (Glamour Grace Atagora) gespeeld. Jammer genoeg kon Tukker (As Good As It Gets of Mistic Grace) niet aanwezig zijn omdat hij zijn pootje heeft gebroken en rust moet houden. Maar wat lijken James en Tukker op elkaar en op hun moeder Misthy († Broadway Dancer of the Grey Noble). Wij zijn trots!